Clipso

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Clipso. Het universele systeem bestaat uit een frame met een doek dat pasklaar wordt gemaakt en ultrastrak op een plafond of wand wordt geplaatst. Lelijke plekken of oneffenheden worden bedekt en maken plaats voor wat u maar kan bedenken.

Het Clipso systeem kan namelijk met elk denkbaar motief en elke denkbare afbeelding worden bedrukt. Kortom, de mogelijkheden van Clipso worden alleen begrensd door uw eigen fantasie.

Clipso           LED verlicht

Het translucente Clipso materiaal leent zich uitstekend voor LED verlichte wanden en plafond. City Outdoor Media heeft al diverse, zeer specialistische oplossingen geleverd, die met conventionele techniek niet uitvoerbaar zijn. Denk daarbij aan LED verlichte wanden die rond lopen, zowel hol als bol. Simpel en naadloos uit 1 stuk. 3D freesletters op een LED verlichte wand? Geen probleem. City Outdoor Media heeft de techniek en ervaring in huis.

Clipso           Akoestische hoofdbrekers

Moderne kantoor interieurs kenmerken zich door strak design met veelal het gebruik van harde materialen. Ziet er fantastisch uit, is makkelijk te onderhouden, maar heeft voor de gebruikers vaak een verborgen probleem. Op papier is het niet te zien: pas in de praktijk blijkt dat de akoestiek niet optimaal is of erger . . .

City Outdoor Media heeft zich gespecialiseerd in het oplossen van deze akoestische problematiek en zet daarvoor het Clipso materiaal in.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.i-oms.nl/clipso#sigFreeId4c9ea9dc26

Correspondentieadres

Postbus 51
2950 AB ALBLASSERDAM

Bezoekadres

Nieuwland Parc 400
2952 DD Alblasserdam

Sociale netwerken

Bookmark and Share